Nieuw: automaat spoelen!

Versnellingsbakken spoelen middels een “Powerflush”. Slecht schakelen, haperen, slippen of bonken zijn hiermee op te lossen en te voorkomen.

Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbak reinigen en spoelen om klachten te voorkomen of in sommige gevallen zelfs te verhelpen.

Sinds kort beschikken wij over de mogelijkheid om versnellingsbakken te spoelen middels een “Powerflush” (Automaat spoelen).

Steeds meer auto’s worden tegenwoordig afgeleverd met een automatische versnellingsbak. Waar  in het verleden deze versnellingsbakken volledig mechanisch waren, bestaan ze nu uit een Hightech samenspel van mechaniek en geavanceerde elektronica. Gecombineerd met de steeds hoger wordende vermogens en vooral het toegenomen koppel zien we in de praktijk dat er extreem hoge eisen worden gesteld aan de olie in deze versnellingsbakken.
automaat-spoelen-autobedrijf-vilier-elst
Slecht schakelen, haperen, slippen of bonken zijn hiermee op te lossen en te voorkomen. Met de “Powerflush”  wordt uw automatische versnellingsbak gereinigd, gespoeld en direct alle olie ververst in een enkele service handeling. Of u nu daadwerkelijk al problemen ervaart of in het geval van een onderhoudsservice, de behaalde resultaten zijn ongeëvenaard.
De “Powerflush” onderscheidt zich van andere methodes door het feit dat in de transmissie onder hoge druk inwendig in alle  delen gereinigd wordt. Zo wordt dus niet alleen de versnellingsbak maar ook de koppelomvormer, kleppenhuis en oliekoeler gereinigd. Grondiger kan niet!! Powerflush is eveneens geschikt om het stuurhuis te spoelen.

Dus ook als u op dit moment geen klachten of opmerkingen over uw automaat / transmissie heeft, kan het zeer interessant zijn uw versnellingsbak te laten spoelen / powerflushen. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de handeling en te zien welke verontreiniging deze Flush verwijdert.

Kortom: uw transmissie is weer volledig up to date!