Vacature technisch sleuteltalent

Kom jij ons team versterken?

Door onze steeds groeiende klantenkring, hebben wij plaats voor een:

TECHNISCH SLEUTELTALENT

Enthousiasme, communicatief vaardig, leergierig, goed kunnen sleutelen en liefde voor het autovak zijn de sleutelwoorden voor deze functie.

Wij zijn op zoek naar een eerste automonteur met APK en ervaring met diagnose stellen. Wil jij werken en veel leren in een gezellig en enthousiast team? Reageer dan snel op deze functie met veel toekomstperspectief. Wil je meer weten? Bel dan even, ons telefoonnummer is (0481) 37 40 90.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.