Win waardebonnen van € 500 – € 700 voor een LPG-installatie (actie is voorbij)

Er zijn nogal wat prettige manieren om je milieubewust te verplaatsen: lopen, dromen, lopend dromen en een auto die wordt aangedreven door een alternatieve brandstof. Loop of rijd met een droom van een waardebon voor een Autogas LPG installatie in je auto naar Prins Autogassystemen.
Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een waardebon van € 500 voor installatie bij een 3-4 cilinder auto
  • € 54,99 voor een waardebon van € 600 voor installatie bij een 5 cilinders auto
  • € 59,99 voor een waardebon van € 700 voor installatie bij een 6 cilinders auto

Je krijgt een waardebon voor de installatie van een G3-systeem, waardoor je benzineauto voortaan ook op LPG kan rijden. De getrainde en gekwalificeerde inbouwspecialisten van Prins Autogassystemen hebben maar één missie: zorgen dat de inbouw zorgvuldig gebeurt, zodat je auto lang meegaat en je rijplezier optimaal blijft.

Niet alleen aan de pomp merk je het prijsverschil van de brandstof van ongeveer 1 euro per liter met een auto die op benzine rijdt: door de G3-regeling ( een korting van gemiddeld zo’n 317 euro per jaar op de houderschapsbelasting voor automobilisten die een LPG installatie hebben) is op gas rijden nu nóg voordeliger. LPG is minder belastend voor het milieu, want de CO2-uitstoot is gemiddeld 10-15% lager dan bij benzine en de uitstoot van fijnstof zelfs tot wel 95% lager. Na het plaatsen krijg je 3 jaar garantie op je nieuwe LPG installatie.

Kijk voor de volledige actie hier.
Meer ervaringen lezen? Dan kun je hier terecht!