APK Keuring

apk-keuring-autobedrijf-vilier-elst

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland wettelijk verplicht voor alle voertuigen die op de openbare weg rijden. Dit voor de veiligheid van uzelf én andere verkeersdeelnemers. Daarom wordt bij de APK uw auto gekeurd op alle aspecten die van invloed zijn op de verkeersveiligheid. Er wordt tevens gekeken of de auto het milieu niet onnodig belast.

Door de APK bij autobedrijf Lex Vilier uit te laten voeren bent u ervan verzekerd dat uw auto wordt gekeurd door ons hoog gekwalificeerde personeel. Dit biedt zekerheid voor uw veiligheid.

Indien uw auto, om welke reden ook, niet door de keuring komt, nemen wij contact met u op. We bespreken dan de mogelijkheden tot reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

APK is geen onderhoud!

Er wordt nog wel eens verondersteld dat onderhoud niet nodig is wanneer een auto door de APK is gekomen. Dit is echter een misverstand. Tijdens de APK wordt gekeken of de auto op dat moment voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Voor het behoud van de auto op lange termijn is onderhoud daarentegen onontbeerlijk!

Wanneer u de APK en groot onderhoud bij autobedrijf Lex Vilier combineert, is de APK bovendien geheel kosteloos!
U kunt bij Lex Vilier wachten tot uw auto weer veilig de weg op mag. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van ons openbare Wifi-netwerk en indien gewenst, kunt u zelfs de beschikking krijgen over een rustige werkplek!

Meer informatie over de APK in het onderstaande filmpje.

bosch-actie-2015-autobedrijf-vilier-elst

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.