Autogas installatie

autogas-installatie-autobedrijf-vilier-elst
Rijden op autogas is niet alleen voordelig, het is ook nog eens schoner dan het rijden op benzine of diesel.
De prijs van een liter autogas ligt lager (€ 0,56/l.) en met een erkende G3 installatie krijgt u tevens € 320,- korting op de wegenbelasting.
Rijden op een autogas installatie kan al lonend zijn als je meer dan 12.000 kilometer per jaar rijdt. Bij tweedehands auto’s zelfs al vanaf ongeveer 4.000 kilometer per jaar.
Autogas (LPG, Liquified Petroleum Gas), bestaat hoofdzakelijk uit propaan en butaan. Het wordt verkregen bij de winning van olie uit destillatie van ruwe olie uit zogenaamd ‘nat’ aardgas. Onder druk wordt het omgezet in een vloeistof en wordt het getankt. Een autogas installatie zorgt voor een gelijkmatigere ontbranding door een hoger octaangetal. Autogas is tevens loodvrij.

Beter voor het milieu dan benzine en diesel.

Wanneer Autobedrijf Lex Vilier de installatie voor u inbouwt zullen de uitlaatgassen bij een autogas installatie minder schadelijke stoffen bevatten dan een reguliere benzine of diesel installatie.
Installatie, onderhoud en nazorg is van belang, veel storingen in LPG installaties worden veroorzaakt door gebrekkige en snelle inbouw. Het is erg belangrijk dat dit goed gebeurt en dat de autogas installatie goed onderhouden wordt. De inbouw van een autogas installatie is al mogelijk vanaf €1500,-

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.