Eurogas

Ook van Eurogas zijn we dealer.

Autobedrijf Lex Vilier levert Eurogas autogas systems. (‘s werelds grootste fabrikant van LPG producten)

Eurogas is opgericht in 1978 door Landi Renzo. Door jarenlange ervaring is Eurogas een vertrouwde naam bij importeurs, dealers, LPG-specialisten en eindgebruikers.
Zo ook bij ons. Op onze website vindt u meer informatie over LPG installaties, G3 installaties en wat wij voor u kunnen betekenen als LPG specialist.
eurogas-logo-autobedrijf-lex-vilier-elst

Wij kiezen bewust voor Eurogas als leverancier voor onze LPG installaties. Door intensieve samenwerking houden wij elkaar scherp en behalen we het beste resultaat voor onze klanten. Eurogas Nederland is gevestigd in Zeewolde.
In Gelderland zijn er maar 4 leveranciers van Eurogas en Lex Vilier is er hier één van. Wanneer u meer wilt weten over Eurogas kunt u kijken op www.eurogas.nl of contact met ons opnemen.
Kiezen voor Eurogas en Lex Vilier is aantrekkelijk en betrouwbaar.
Renault en Citroen hebben Eurogas gehomologeerd (d.w.z. dat Eurogas goedgekeurd is door de importeur waardoor geen problemen optreden met garantie). We bouwen de Eurogas installaties voor diverse Renault en Citroen dealers in.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.