GFi Alternative Fuel Systems

gfi-alternative-fuel-systems-autobedrijf-vilier-elst

Een GFI installatie voor slechts € 1610,-

Al geruime tijd zijn wij dealer van GFi Alternative Fuel Systems LPG installaties.
GFi is een wereldwijd opererende organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van LPG installaties. Met meer dan 60 jaar ervaring heeft GFi Alternative Fuel Systems bijgedragen aan de gehele ontwikkeling van LPG installaties. Inmiddels is GFi Alternative Fuel Systems actief in 23 landen met ongeveer 19.000 medewerkers.
GFi Alternative Fuel Systems is zeer begaan met de opwarming van de aarde en heeft milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

LPG specialist Lex Vilier is trots om dealer te zijn van de nieuwe GFi Alternative Fuel Systems installatie.
Met deze LPG installatie kunt u schoner en voordeliger autorijden.
Deze installatie kunt u al rijden voor zo’n € 1610,-.
Wanneer u meer dan 12.000 kilometer per jaar maakt kan de installatie al rendabel zijn. Bij tweedehands auto’s kan dit al vanaf zo’n 4.000 kilometer.
Wanneer u meer informatie wilt over een LPG installatie van GFi Alternative Fuel Systems, kunt u contact met ons opnemen of uiteraard kijken op http://www.gficontrolsystems.eu.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.