Inbouw

Met een erkend autogas inbouw autobedrijf rijdt uw auto schoner en zuiniger op autogas

Autobedrijf Lex Vilier is degelijk en betrouwbaar adres van autogas LPG installaties in Gelderland.
De inbouw van autogas installaties moet nauwkeurig en goed gebeuren om het beste rendement te behalen. LPG inbouw kan u vele voordelen opleveren als deze inbouw goed gebeurd is.

Autogas inbouw kan tegenwoordig met diverse type installaties. Het type installatie is afhankelijk van uw auto en wens. Als erkend LPG installateur kunnen wij u adviseren in deze keuze om te zorgen dat de autogas inbouw het meeste resultaat geeft.

Overigens is het interessant om te weten dat bij de inbouw van autogas, de tank niet perse in de kofferruimte ingebouwd dient te worden. Deze kan in de kuip van het reserve wiel (verzonken inbouw) of, als het reservewiel onder de auto zit, onder de auto (onderbouw), worden gemonteerd.

Autogas inbouw

Inbouw van een autogas installatie kan u tevens een korting op de wegenbelasting opleveren als u kiest voor een G3 installatie.
Meer informatie over autogas installaties vindt u hier.

Omzetten van LPG naar LPG-G3

Heeft u een auto op LPG geïmporteerd dan zal de auto in Nederland omgezet moeten worden om in aanmerking te komen voor het belastingvoordeel op LPG-G3. Wij kunnen u van te voren informeren of de auto op LPG-G3 om te zetten is en verzorgen de wijziging met de RDW.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.