LPG specialist

lpg-onderhoud-autobedrijf-vilier-elst

Bent u op zoek naar een LPG specialist voor de inbouw van een LPG installatie?

U bent bij Autobedrijf Lex Vilier aan het juiste adres.
Als LPG specialist voor onder andere de regio’s Arnhem, Nijmegen en Over-Betuwe heeft Autobedrijf Lex Vilier veel ervaring met het inbouwen van een LPG-installatie.

Klik hier voor meer informatie over LPG installaties en hier voor meer informatie over LPG inbouw.
Betrouwbaarheid van de installatie is niet alleen afhankelijk van het type installatie of het merk, maar ook van de kwaliteit van de inbouw en afwerking hiervan.

Van ons als LPG specialist kunt u verwachten dat de deze inbouw en afwerking goed gebeurt.
Wij zijn dealer van merken als Vialle, Prins,  Eurogas,  Vogels (Landi), GFi (voorheen Teleflex/Koltec/Necam/AG) en BRC. Afhankelijk van uw auto kunnen wij door onze ervaring, een gedegen advies over het te kiezen merk geven.

Wij zijn gevestigd in Elst en staan bekend als betrouwbare LPG specialist in de regio.
Wanneer u op zoek bent naar een LPG specialist in Gelderland, bent u bij ons aan het juiste adres.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.