Prins

Wij zijn Prins VSI Specialist – LPG Dedicated & Universal Installer.

Prins Autogassystemen B.V., onderdeel van Westport, is al bijna 30 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van alternatieve brandstofsystemen. Prins heeft een uitstekende reputatie verworven door haar OEM-klanten, importeurs in verschillende landen en retrofit klanten te voorzien van kostefficiënte en innovatieve oplossingen voor een grote diversiteit aan motortypes.
prins-logo-autobedrijf-lex-vilier-elst
In samenwerking met Keihin Corp. Japan, één van ’s werelds belangrijkste fabrikanten van OE brandstofsystemen, heeft Prins een high-tech sequentieel gas injectiesysteem (VSI systeem) ontwikkeld, welke geschikt is voor zowel LPG (Liquid Petrol Gas) als CNG (Compressed Natural Gas) applicaties.
Het VSI systeem heeft de volgende voordelen:

  • Er worden injectoren gebruikt van zeer hoge kwaliteit, welke geruisloos zijn.
  • Er is maar één computer nodig voor de aansturing van motoren t/m 10 cilinders.
  • Voertuigen met een cilinderinhoud van 700cc tot 6.0 liter kunnen gebruik maken van
    één en dezelfde verdamper.
  • Zeer goede emissie resultaten.

Wanneer u meer informatie wilt over een LPG installatie van Prins LPG, kunt u contact met ons opnemen of uiteraard kijken op www.prinsautogas.com.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.