Schadeherstel

schadeherstel-autobedrijf-vilier-elst

Iedere automobilist zal het helaas eens mee hebben gemaakt of in de toekomst mee gaan maken.
Wanneer dit dan toch gebeurt, is het beslist geruststellend dat u alle zorgen aan ons kunt overlaten! Voor schadewerkzaamheden van alle merken auto’s kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen de complete schadeafhandeling van u uit handen nemen. Van gesprek en bemiddeling met uw verzekeringsmaatschappij tot de uiteindelijke reparatie aan uw auto. Bovendien krijgt u bij autobedrijf Lex Vilier altijd gratis vervangend vervoer.

Onze werkplaats is zo ingericht dat wij u kunnen voorzien in de reparatie van zowel kleine als grotere schades. Mocht er onverhoopt in onze werkplaats iets niet aanwezig zijn wat noodzakelijk is om uw schade te repareren, dan hebben wij uitstekende contacten met diverse schadebedrijven die ons graag behulpzaam zijn. U merkt hier verder helemaal niets van. Autobedrijf Lex Vilier zal dit allemaal voor u verzorgen.

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

· Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.

· Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

· Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

· Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.