Vialle

Als dealer van Vialle loopt Autobedrijf Lex Vilier voorop in LPG installatie techniek

Autobedrijf Lex Vilier staat in de regio Gelderland (Arnhem – Over Betuwe – Nijmegen) bekend als een bedrijf dat vakwerk levert als het gaat om autogas inbouw (LPG) en reparatie. Dit komt mede doordat het leverancier is van het merk Vialle.
vialle-logo-autobedrijf-lex-vilier-elst
Vialle heeft ondermeer een vloeibaar injectiesysteem ontwikkeld, LPi genaamd. Met deze nieuwe technologie wordt het LPG niet langer verdampt, maar vloeibaar in het inlaatspruitstuk geïnjecteerd. Hierdoor kan de injectie van de brandstof beter gecontroleerd worden, wat resulteert in betere performance en optimalere verbranding. Het LPi-autogassysteem kan toegepast worden op de moderne direct injectie, lean burn en turbo motoren. Daarbij blijven alle oorspronkelijke eigenschappen van de motor volledig behouden.
Doordat het LPi-autogassysteem gebruik maakt van de originele benzine-computer, blijven alle oorspronkelijke eigenschappen stuk voor stuk behouden en is de auto bovendien minder belastend voor het milieu.

Als berijder zult u merken:

  • dat er geen verschil waarneembaar is tussen het rijden op benzine of LPG
  • dat er geen vermogensverlies optreedt
  • dat het acceleratie vermogen op LPG niet anders is dan op benzine
  • dat er geen extra onderhoud aan het LPi-autogassysteem nodig is en u zich dus kunt houden aan de oorspronkelijke service intervallen

Wanneer u meer informatie wilt over Vialle kunt u terecht op www.vialle.nl