logo
facebook-color
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

Uw auto in goede handen.

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf Lex Vilier in Elst helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven. Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

 

Werkplaats afspraak

Via het formulier op deze pagina kan eenvoudig een afspraakverzoek worden ingediend. Uiteraard kan dit ook telefonisch. Wij zullen een verzoek altijd bevestigen.

LEES MEER

Onderhoud

Bij autobedrijf Lex Vilier is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: We heten u van harte welkom!

LEES MEER

Uitlijnen

Het rijcomfort en de wegligging van uw auto worden voor een belangrijk deel bepaald door het onderstel. Hieronder verstaan we de voor- en achteras en wielophanging, in combinatie met velgen en banden.

LEES MEER

Bandenservice

De banden onder uw auto dragen in belangrijke mate bij aan uw veiligheid en rijcomfort. Ga maar na: het contactvlak tussen uw auto en het wegdek is niet veel meer dan viermaal het formaat van de hand van een volwassen man.

LEES MEER

Schadeherstel

Iedere automobilist zal het helaas eens mee hebben gemaakt of in de toekomst mee gaan maken. Wanneer dit dan toch gebeurt, is het beslist geruststellend dat u alle zorgen aan ons kunt overlaten!

LEES MEER

APK - Keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze verplichte technische keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto.

LEES MEER

Airco-service

Een airco biedt u veel comfort, in zomer en winter. Als de zon hoog aan de hemel staat, biedt ze verkoeling en in de koude, vochtige periode van het jaar zorgt het systeem ervoor dat de ruiten snel condensvrij zijn.

LEES MEER

Aanhanger en trailer

Uw aanhanger trailer hebben het soms zwaar te verduren en vragen, net als uw auto, om regelmatig onderhoud.

LEES MEER

Camper onderhoud en keuring

Onze werkplaats is ingericht om ook campers te keuren en onderhouden.

LEES MEER

Elektrische en hybride auto's

Bosch Car Service Lex Vilier biedt specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto’s.

LEES MEER
Morgen Internet - Light website